Werken bij ons?

Vacatures

Kringloop medewerker allround 6-1-2023

Vrijwilligers

Binnen Kringloop De Kerketuinen zijn vrijwilligers onmisbaar. De vrijwilligers vormen samen met andere de medewerkers, de kern van Kringloop de Kerketuinen. Er is een diversiteit aan vrijwilligersfuncties en met de inzet van deze vrijwilligers proberen we de participatie in de maatschappij voor verschillende personen (vrijwilligers, klanten en andere bezoekers) te vergroten. Hiermee leveren we een bijdrage aan eenzaamheidsbestrijding en hopen we de netwerken van eenieder te vergroten.  

Hou jij van Kringloopwinkels, vind je het leuk om in contact met anderen te zijn en zit jij niet graag stil? Kom dan eens langs in onze winkel en vraag om meer informatie!

Er is een ruim en divers aanbod werkzaamheden, dus voor ieder wat wils. Van kassa- en winkelmedewerker tot sorteermedewerker of gastheer/gastvrouw. De sorteerwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op verschillende afdelingen, namelijk de kleingoed-, speelgoed-, kleding-, muziek- en boekenafdeling. Klik op de afdeling of functie voor meer informatie over de daarbij behorende werkzaamheden. Heb jij verstand van één van genoemde afdelingen of vind je het gewoon leuk om met een bepaald product bezig te zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Naast de leuke werkzaamheden, krijg je bij ons ook de mogelijkheid om je talenten (verder) te ontwikkelen en mogelijk nieuwe talenten te ontdekken.

Je gaat werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt een sociaal netwerk op en bent zinvol bezig.

Naast ruimte voor vrijwilligers biedt Kringloop De Kerketuinen werkervaringsplaatsen, waardoor mensen een stap kunnen maken naar een betaalde baan. Dit geldt ook voor stageplaatsen voor VMBO scholieren, maatschappelijke stages en MBO stages.

Winkelwagen